Diplan Studio

Sport Health Wellness


Powerfit


Voor wie?

De Powerfit is speciaal voor iedereen die aan zijn of haar figuur wil werken. Heb je veel vetophoping op de buik, billen, heupen of benen? Stoor jij je vooral aan ‘het zwembandje’ dat over je broek hangt of lukt het niet meer om je broek over de heupen te trekken? 

Kom dan in de PowerFit cabine!

De Powerfit infraroodcabine is ideaal voor mensen die over het hele lichaam willen afslanken. Met name de probleemzones zoals de buik, billen, heupen en benen worden aangepakt. Maar natuurlijk kun je in de Powerfit ook je armen trainen, denk aan de “kipfiletjes” aan de achterkant van je armen of aan bijvoorbeeld de vetophopingen op je rug. 

We kijken samen naar waar je graag wilt afvallen en daarvoor kiezen we dan een speciaal programma wat helemaal op maat gemaakt kan worden.


Powerfit werkt perfect. 

Ben je in korte tijd veel aangekomen? Pas bevallen? Een steeds dikkere buik of maag? Alles is verslapt? De Powerfit helpt je afslanken en zorgt dat je weer lekker in je vel zit!

Met name ook vrouwen in de overgang boeken hele mooie resultaten. Bij veel vrouwen in de overgang verdwijnt de taille. Maar die kan zeker terugkomen met de Powerfit. 

Alles wordt strakker, oude afvalstoffen verdwijnen en je zit gewoon weer lekker in je vel met de Powerfit, ook tijdens de overgang!


Programma

In de warmtecabine pak je je probleemzones aan: je valt af op de buik, billen en benen. 

De temperatuur in de cabine is 37 graden. Wij gebruiken de nieuwste vorm van verwarming: Infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en meteen je huid glad en strak blijft! En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief!


Het programma wat gekozen wordt in de Powerfit warmtecabine is afhankelijk van waar je wilt afvallen. De oefeningen stemmen wij af op de zones die jij aangeeft. Alle combinaties zijn mogelijk. Wil je graag overal afvallen dan starten we met een algemeen body programma. Wil je je op de buik richten dan start je met het Buik programma. En zo zijn er heel veel verschillende programma’s. Voor ieder is er een te vinden of te maken. Heb je een blessure of beperking? Geen probleem. Wij zorgen voor een alternatieve oefening die wel lukt.


Je start met een relatief licht programma, dit is afhankelijk van je conditie. Elke keer wordt het opgebouwd. In de warmtecabine zitten weerstand verhogende lussen die je om je handen of voeten doet en die je kunt gebruiken om de oefeningen intensiever te maken, waardoor de vetverbranding nog groter is. Ook wordt er gebruik gemaakt van kleine gewichtjes om het programma te verzwaren.


Het programma is op basis van twee lessen per week, een half uur per les. De totale duur is afhankelijk van het gewenste resultaat. Je start met een sessie van 10 of 20 lessen. 

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding en tijdens de les volg je aan de hand van een tablet steeds de oefeningen op. We letten op je houding, een goede uitvoer van de oefeningen en stimuleren je om ook die laatste paar herhalingen vol te houden. 

Door constant opbouwen van het programma bereik je het optimale resultaat! 


Aan het begin van de kuur maken we een figuuranalyse en dit doen we aan het einde van de kuur ook weer om te kijken welke mooie resultaten er behaald zijn. Het wegen doen we wekelijks.


Tijdens de kuur krijg je na het weegmoment een op maat gemaakt voedingsschema mee. Dit voedingsschema heet Bodysupport. Elke week weer krijg je een nieuw schema waarbij het gezin gewoon kan mee eten. Kijk op onze website wat Bodysupport inhoud: www.diplanstudio.nl of www.bodysupport.nl


Werking

De Powerfit warmtecabine is verwarmd met infrarood. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak. Bij een normale vorm van sporten ga je na 20 à 30 minuten pas vet verbranden. 

Doordat je de oefeningen nu in een verwarmde cabine uitvoert, worden je vetreserves sneller aangesproken. Deze combinatie zorgt namelijk voor een actievere aanmaak van glucose uit glycogeen. Glucose is de grootste energieleverancier die het lichaam aanmaakt bij een verhoogd energieverbruik. Het lichaam houdt deze versnelde aanmaak van glucose niet bij, waardoor de vetreserves worden aangesproken.

Kortom: de vetverbranding is optimaal.

Verder zorgt de infrarood in de warmtecabine voor een snellere bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en een betere vetverbranding mogelijk is. Na uitvoering van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een poos door: het afterburn effect.


Wil je zelf ervaren wat de Powerfit voor je kan betekenen. Maak dan een afspraak voor een gratis proefles