Diplan Studio

Sport Health Wellness

BODYSUPPORT

Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald.

Via jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven.

Wat jouw reden ook is, met Body Support stel je zelf je doel vast en daar werkt je alleen of samen met uw instructeur naar toe.

Body Support Thuis Challenge

Doe mee!

Over 4 weken ben je blij dat je vandaag de stap hebt gezet !! 


We hebben de Body Support Thuis Challenge voor jullie bedacht.

Veel mensen zitten nu thuis. Alles is anders. De regelmaat is vaak weg. De kinderen zijn meer thuis en vaak de partner ook. Een ander of geen ritme. Vaak minder bewegen en meer of anders eten. Veel mensen missen ook de stok achter de deur. Je was net goed bezig met gezond eten en bewegen en nu is dat wat verwaterd.

Tijd voor wat hulp van onze kant want dat is wat wij graag doen!

En daarom dus de Body Support Thuis Challenge.

Wij helpen je op afstand met gezond eten en meer bewegen.

Helemaal gratis voor onze leden.

Dus heb je een abonnement of een lopende rittenkaart van Diplan Studio dan mag je hier zonder kosten aan deelnemen.

Wat houdt de Body Support Thuis Challenge in?

We gaan je op afstand begeleiden in het bereiken van je doelen en verbeteren van je weerstand. Jouw stok achter de deur zijn. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om te werken aan een goede gezondheid.

Coaching doen we telefonisch. Je vult een intakeformulier in en geeft wekelijks je gewicht en buikomvang door. Een voedingsprogramma zorgt dat je de juiste voeding neemt en een trainingsschema voor thuis brengt je in beweging. En verder spreken we wekelijks een beweegdoel af op basis van het aantal stappen.

Dit coachen duurt vier weken. En 1 keer per week heb je een telefonisch contact moment van 10 minuten met Bianca. Ze belt je op en er wordt besproken wat er goed gaat en waar je tegen aan loopt. De resultaten worden bekeken en je krijgt een nieuw programma mee voor de week erna.

Zo begeleiden we je op afstand naar je doel en verbeteren we je weerstand en natuurlijk ook je figuur. Want de zomer komt er aan, dus ook fijn als de zomerkleren weer beter passen.

En wij helpen je daarbij!

Helemaal gratis dus voor onze leden!

En ben je geen lid maar wil je toch graag meedoen dan zijn de kosten eenmalig 49 euro.

Stuur vandaag nog een email naar [email protected]

Over 4 weken zul je er blij mee zijn dat je vandaag een bericht gestuurd!

Nieuw!!!

Biologische menu’s

Biologische sauzen en soepen, zoete aardappel, havermout, zwarte bessen, fruitsalades, sojayoghurt, quinoa, smoothies, speltbrood, etc.

Geen E-nummers.

Vanaf 1400 kcal per dag

0